Sunday, March 6, 2011

"Skuad Kamera" - Penyebar Risalah Lucah dan Fitnah

Lihat risalah di tangan lelaki ini

Penyebar fitnah ini siapa?

Penyokong manakah ini?

Segala-galanya adalah dari pihak lawan

Akhirnya terungkai siapakah dalang penyebaran risalah lucah dan fitnah yang selama ini bertebaran di Merlimau. Akhirnya Skuad Kamera dapat menjejaki dihari terakhir penamaan calon mengenai taktik kotor pihak lawan.

Penyebaran risalah lucah dan fitnah telah dinafikan oleh pihak lawan dan mengatakan bahawa pihak PAS yang membuat risalah tersebut dan menuduh bahawa sebaran ini adalah dari pihak PAS. Maka segala-galanya telah terbukti dengan adanya gambar di atas.

Lokasi tersebut adalah berdekatan dengan pekan Merlimau berhampiran dengan pasar Merlimau. Keadaan itu menjelaskan bahawa pihak lawan sudah berada di tahap kemuncak dan tidak lagi mampu mencari isu yang berkaitan fakta maka disebrkan fitnah tersebut.

Sebentar lagi pendedahan MIC memberi beras kepada penduduk. Ikuti perkembangan ini sehingga proses pengundian selesai. Skuad Kamera akan buktikan segala-galanya tentang kepincangan pihak lawan

2 comments:

jasindaily online said...

aku rasa macam aku kenal aje mamat yang sebarkan risalah tu .. kalau tak silap aku mamat nie asal budak sungai rambai .. memang karat UMNGOK .. bapa kerja JAIM

Malaysia Post said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment